Léto 2019 v plném stylu s trendy vzory

Tropické třicítky, zářící Slunce, vymetená obloha, léto už zkrátka převzalo vládu nad počasím. Je proto načase, aby i váš šatník ovládly trendy kousky oblečení, doplňků a bot, které z vás udělají královnu městských ulic i pláží v této letní sezóně!

Jaké trendy nesmějí ve vaší šatní skříni rozhodně chybět, a jaké naopak uklidit hluboko do jejích útrob? To vše naleznete v tomto článku. Kromě toho nezapomeňte navštívit náš
e-shop stylomat.cz a vybírat z nepřeberného množství produktů, které jen tak nikde neseženete!

Na mořských vlnách

Tropické květiny a další exotické vzory se závanem tropických ostrovů jsou trendy již hezkých pár sezón. Ani letos s nimi nic nezkazíte, zejména pokud máte smysl pro sportovní styl.

TIP: Top trend letošní sezóny jsou velice upnuté kousky, podobné surfařským kombinézám, v tropických vzorech.

Vybírejte z nepřeberného množství produktů na našem
e-shopu. Nenechte si ujít trendy
šaty, topy a kraťasy letošního léta!

Tropické šortky s pruhy bílé

Šílená batika

Pamatujete na svá dětská léta na táborech, ze kterých jste si pravidelně vozili ručně batikovaná trička? Pokud jste si je pečlivě uschovávali jako vzpomínkové předměty ve skříni je načase je vytáhnout a zazářit s nimi v letošní sezóně!

TIP: Dlouhá batikovaná trička lze použít na mnoho způsobů.
S troch
ou zručnosti se z nich dají totiž udělat pohodlné plážové šatičky.

Vybírejte z nepřeberného množství produktů na našem e-shopu. Nenechte si ujít trendy šaty, topy a kraťasy letošního léta!

Dámské batikované tričko

Zlaté osmdesátky

Vzory osmdesátek se hlásí opět o slovo! Různé obrázkové potisky s kombinací zářivých barev, z nichž nejvíce dominuje tyrkysová, žlutá a fialová, vás vrátí jak v čase, ale vy tentokrát budete rozhodně trendy!

TIP: Zkombinujte kousek v univerzální barvě společně s kouskem z osmdesátek. Budete trendy a zároveň moderní.

Vybírejte z nepřeberného množství produktů na našem
e-shopu. Nenechte si ujít trendy
šaty, topy a kraťasy letošního léta!

Tyrkysové šaty s rolákem

Divočina!

Zebry, gepardi, tygři a krokodýli se nestali inspirací pouze pro jarní trendy. Závan savany a džungle se prodral i do letních kousků, a proto jestli již od jara vlastníte pěkný kousek se zvířecím vzorem rozhodně jej vytáhněte a staňte se sexy divoženkou!

TIP: Kousky se zvířecími vzory je vhodné kombinovat s jednobarevnými kousky. Divoké vzory jsou sice top, ale zcela se přeměnit v jedno z exotických zvířat nikdo nechce.

Vybírejte z nepřeberného množství produktů na našem e-shopu. Nenechte si ujít trendy šaty, topy a kraťasy letošního léta!

Dámské leopardí sexy šaty

Vzory nejsou však jedinými módními trendy letošního léta! Nechte se inspirovat dalšími články o stylových letních trendech a staňte se královnou módy.

Léto 2019 v plném stylu s trendy doplňky
Léto 2019 v plném stylu s trendy barvami
Léto 2019 v plném stylu s trendy materiály
Léto 2019 v plném stylu s trendy střihy

Doufáme, že Vám tento článek poskytl užitečné informace a přejeme Vám ten nejpříjemnější nákup spodního prádla v plném stylu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *